avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Frauda online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Frauda online

Salut,
Zilele trecute am comandat un obiect de pe internet (site străin) fara prea multe verificări ale site-ului (aproape deloc).

Ulterior am realizat ca e frauda deoarece nu există decât un email de contact și nimic altceva, pagina facebook e falsă iar verificând vechimea domeniului am observat ca site-ul rula de doar 3 zile.

Am sunat la banca sa anulez tranzacția însă mi-au spus că nu pot face asta decât dacă aduc dovada ca nu am putut contacta vânzătorul timp de o săptămână sa refuze plata.

Am trimis un mail la adresa de pe site însă am primit un răspuns vag sa nu-mi fac griji ca imi vor expedia comanda (eu am cerut să o anuleze sa imi pot primi banii înapoi).

Unde ma pot adresa cu o plângere? Există vreo solutie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 21:38, 13 Iunie 2018
Nu cred !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat. am facut o comanda ... Roxana Tintea Roxana Tintea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am facut o comanda online pentru 2 dulapuri de copii cu plata la livrare. Cand am primit comanda, produsele nu ... (vezi toată discuția)
Site care vinde parfumuri false lechauve lechauve Sunt victor dobrescu din ploiesti. Am facut prostia sa comand pe site-ul aromamea.com un parfum la un pret mai mic decat in magazine. Dupa ce mi-a sosit prin ... (vezi toată discuția)
Urgent! frauda pe internet! mihai2121122 mihai2121122 Buna ziua, Am cumparat de pe internet un curs de limba germana. Cursul este pe internet. Ca sa imi pot face un cont pe situl respectiv, trebuia sa imi cumpar ... (vezi toată discuția)