avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de arendare cu moștenitori succesorali
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de arendare cu moștenitori succesorali

Buna ziua,sunt un fermier din . Olt , puteti sa imi spuneti daca se poate inregistra la primărie un contract de arendare in baza anexei 24 daca semnează toți mostenitorii fiind de acord cu arendare, iar succesiunea nu a fost încă dezbătută.???.., pentru că la mine in comuna aceste contracte nu se înregistrează de către secretara. Ce trebuie sa fac eu?

Alte discuții în legătură

Contract de arenda TomaGradinaru TomaGradinaru Sunt un fermier si lucrez terenuri pe raza mai multor comune. La unele primarii, secretarul comunei nu vrea sa inregistreze contractul de arenda, daca cel de ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda jusepe 11 jusepe 11 Am o problema cu inregistarea contractelor de arenda unde pentru suprafata de teren nu s-a dezbatut mostenirea sau nu s-a facut partaj intre mostenitori ... (vezi toată discuția)
Arendarea unui teren marusca marusca Situatia este urmatoarea: sintem mai multi frati mostenitori ai unui teren detinut de tata. Unul dintre frati a incheiat un act sub semnatura privata cu o ... (vezi toată discuția)