avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de arenda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de arenda

Am o problema cu inregistarea contractelor de arenda unde pentru suprafata de teren nu s-a dezbatut mostenirea sau nu s-a facut partaj intre mostenitori .secretarul comunei refuza sa inregistreze contractele pe motiv ca nu sunt legale
cum se pot inregistra astfel de contracte????
Cel mai recent răspuns: jusepe 11 , utilizator 13:43, 10 Iunie 2019
Nu insistati pentru ca chiar nu e legal ceea ce doriti sa faceti. Fara succesiune, nu.
Majoritatea primariilor inregistreaza astfel de contracte. Unul din mostenitori sau toti dau o declaratie pe proprie raspundere ca sunt mostenitori si ca sunt de acord sa arendeze suprafata de teren.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contracte de arenda primarie relu12 relu12 Buna seara V as ruga si eu un raspuns pertinent. Am intr-o comuna mai multe suprafete de teren luate in arenda de la diversi cetateni. am incheiat contracte ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda TomaGradinaru TomaGradinaru Sunt un fermier si lucrez terenuri pe raza mai multor comune. La unele primarii, secretarul comunei nu vrea sa inregistreze contractul de arenda, daca cel de ... (vezi toată discuția)
Ingradire drepturi? ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua , Am aratat mai jos despre un mostenitor care doreste ca pamantul ramas de pe urma tatalui sau decedat sa nu mai fie folosit dupa bunul plac de ... (vezi toată discuția)