avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Factura caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Factura caldura

In asociatia de locatari din care fac parte, factura la termoficare este importita in mod egal intre toti proprietarii care nu s-au debransat. Daca ai debransat (doar) 2 calorifere din apartament, ar trebui sa platesti aceeasi factura ca ceilalti proprietari care beneficiaza de caldura in toate camerele? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: admioara , utilizator 00:43, 15 Februarie 2018
despre ce fel de debransare vorbiti?
Debransarea legala este probata cu proces verbal de sigilare robinet/vana de acces la sistemul centralizat de incalzire document care trebuie predat asociatieid e proprietari
Daca este vorba despre debransare fara parcurgerea procedurii legale,sau in cazuri de forta majora,proprietarul este obligat sa achite c/v caldura conform evidente-respectiv cate calorifere exista instalate indiferent daca sunt sau nu functionale
Este vorba de o debransare legala iar documentul a fost predat asociatiei de proprietari. Cu toate acestea, administratorul nu vrea sa tina cont de actul respectiv si pretinde suma integrala. Este correct ce face acest administrator sau ar trebui reclamat?
Este vorba de judetul Galati, unde firma care citea repartitoarele a informat consumatorii ca nu mai efectuaza servicii.
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
admioara, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare costuri incalzire termica gabino gabino Buna ziua Sunt administratorul unui bloc din bucuresti si am intampinat urmatoarea problema: Un proprietar din bloc a venit si a inchis robineti de la ... (vezi toată discuția)
asociaȚia de proprietari buna ziua! la începutul anului mi-am sigilat caloriferele cu ... AlinaCT AlinaCT Buna ziua! La începutul anului mi-am sigilat caloriferele cu acordul asociației: administratorului si al președintelui, mi s-a specificat ca desii nu ma ... (vezi toată discuția)
Alte solutii legale pentru a nu mai plati un nou repartitor montat pe un calorifer care este oprit de la robinetul termostat sesa10 sesa10 Va rog, care sunt alternativele legale in cazul defectarii unui repartitor, pentru a nu mai fi nevoita sa platesc un seviciu de care nu am beneficiat ? Suma ... (vezi toată discuția)