avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident soldat cu avarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident soldat cu avarii

Buna seara!
Astazi in jur de ora 16:00 eu si o dubita ne.am atins foarte usor adica doar s-a murdarit masina, atat a mea cat si a celui pe care l-am atins.
Problema este ca am plecat amandoi si nu am apucat sa vorbim, eu fiind speriata iar el nu stiu.
Imi este frica ca nu cumva sa declare accidentul, eu fiind incepatoare si nu vreau sa le spun alor mei.
Daca merg sa il declar problema este ca nu am vazut numarul de la masina, iar el este posibil sa nu fie din zona.
Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:44, 15 Februarie 2018
Cu parintii ati discutat?
Nu...
Nu am avut cand m-ai ales ca ieri a fost accidentata masina tatalui meu in parcare
Daca mai spuneam si eu de o tamponare foarte usoara....
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
Nicoleta32465567543, utilizator
Sunteti stresata rau cu accidentul!
Duceti-va la un film, teatru, iesiti in parc, biserica am mai spus.
Nu aveti pe nimeni "apropiat" sa i va "destainuiti" ce ati patit cu masina? ;)
cyan, moderator
Am vorbit acum cu tatal unei prietene care se ocupa de asigurari si este instructor auto.
A spus ca nu am de ce sa imi fac griji din moment ce eu am doar dunga neagra si o zgarietura fina in partea de jos a masinii, putin mai jos de far, iar el fiind cu o duba sunt slabe sanse sa aibă ceva.
El unul nu ar declara din moment ce soferul dubei nu a venit dupa mine, iar daca va vrea cale amiabila poate sa se intereseze la asigurare.
Sunt stresata deoarece e prima data...
Am vorbit cu cativa prieteni si toti mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac griji, ca sigur nu declara
Multumec mult pentru sfaturi
Nicoleta32465567543, utilizator
Pai vedeti, de ce va faceti atatea griji?
Orice are un inceput, accidentele sunt inevitabile in trafic. Sunt putini cei care nu au fost implicati in accidente.
Daca veti sta tot timpul cu frica in san ca se va duce celalalt sa declare sau ce va face nu veti rezolva nimic.
Mergeti cu prietenii la o pizza, radeti, zambeti, va veseliti, faceti misto de accident si gata. Conduceti mai departe!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire vinovatie accident anadavid anadavid Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatorul caz: Pe o strada cu 3 benzi de circulatie, pe acelasi sens de mers circula 3 automobile. Pe banda 3 o Skoda, pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare accident auto crististarz crististarz Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu un accident rutier fara victime care sa finalizat in ami fi retinut permisul. Mai exact ieseam de pe o strada cu ... (vezi toată discuția)
Accident usor - declaratii mincinoase c_marusia c_marusia Buna ziua! In urma cu aproape 7 saptamani am avut o tamponare usoara (cand doream sa fac o parcare stanga cu spatele, pe o strada cu sens unic, la virajul ... (vezi toată discuția)