avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Am primit o casa mostenire,am actele de Pe casa dar imi lipsesc actele de Pe teren .Unde as putea sa ma duc sa le procur.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:32, 14 Februarie 2018
Buna seara ,

Cadastru sau primarie.

Cu drag.
Buna seara,
In certificatul de mostenitor sunt specificate actele care au stat la baza emiterii acelui act.
In functie de cum se numeste acel act si cine l-a emis acolo gasiti duplicatele.
Daca nu ati dezbatut acea succesiune atunci va trebui sa va adresati la Primarie si DITL solicitand un istoric de rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate ... silviu39 silviu39 cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate (unde locuiesc) - acesta fiind pierdut, iar properitarul (mama) decedata? la fel si pt ... (vezi toată discuția)
Putem face succesiunea ? ruscrina77 ruscrina77 buna ziua putem face succesiunea dupa tata si sa obtinem certificate de mostenitori daca nu avem actele de pe casa tatalui, suntem 3 frati si nu avem nici ... (vezi toată discuția)
Succesiune, nu am actele imobilului din masa succesorala danielstroe danielstroe Buna ziua, Am un var primar care a murit in 2009. Eu sunt singurul mostenitor al lui, a lasat in urma o casa+ teren intr-un sat.... Vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)