avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... putem face succesiunea ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

putem face succesiunea ?

buna ziua
putem face succesiunea dupa tata si sa obtinem certificate de mostenitori daca nu avem actele de pe casa tatalui, suntem 3 frati si nu avem nici unu actele , banuiesc ca sau pierdut, cred ca de la primarie am putea obtine o adeverinta de rol caci acolo figureaza tata, nu stim de unde sa incepem, succesiunea sau actele pe casa , ma putei indruma , va multumesc
o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 19:09, 9 Februarie 2010
Pentru a dezbate succesiunea la notar va trebuie actele de proprietate.Daca nu le aveti, solicitati in scris ,la Arhiva notarilor publici din localitatea dvs. si eventual un certificat de informare de la Oficiul de cadastru si publicitate imobiliara.
sau puteti cere emiterea unui certificat din care sa rezulte calitatea dvs de mostenitori si dupa ce faceti rost de actele de proprietate asupra bunurilor mobile si imobile sa cereti emiterea unui certificat de mostenitor suplimentar
buna seara!
puteti merge la primarie sa solicitati un istoric de rol fiscal de unde ar trebui sa va rezulte cum a dobandit tatal dvs imobilul.
daca va edifica si va rezulta actul puteti merge sa scoateti un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune. Împãrțirea bunurilor mobile, a pãrților-sociale. vioval vioval Problema nu este un imobil , ci bunurile mobile o masina si o motocicleta pe numele tatalui meu si in plus au si o societate comerciala(un bar) in care ea are ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune in instanta Pavel Florina Pavel Florina Suntem 5 frati ( 3 de tata si 2 de mama) , un apartament pe numele bunicii paterne, tatal decedat cu 2 ani inaintea bunicii ( a mamei lui ), noi fratii de mama ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac acte la casa si nu stiu cum monikuttza892007 monikuttza892007 mama a primit de la bunica o casa dar problema este ca nici bunica nu avea acte pe ea,dar la primarie a platit pe numele ei casa,acum bunica a decedat si nu ... (vezi toată discuția)