avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate ...

cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate (unde locuiesc) - acesta fiind pierdut, iar properitarul (mama) decedata?

la fel si pt eliberarea unui certificat de deces?
Cel mai recent răspuns: silviu39 , utilizator 23:24, 10 Noiembrie 2020
Depinde ce institutie a emis contractul de vanzare. ICRAL sau notar. Dumneavoastra in calitate de mostenitor solicitati un duplicat al actului. Puteti sa faceti o cerere si la DITL (impozite si taxe locale) a primariei unde se afla imobilul si solicitati un istoric de rol cu eliberare acte de proprietate. Tot de la primarie serviciul decese , solicitati un duplicat al certificatului de deces. Motivati ca va trebuie ptr dezbatere succesiune. - Subsemnatul .....in calitate de fiu al defunctei....solicit eliberarea unui duplicat a contractului de vanzare nr..... emis de .... ( trebuie sa cunoasteti cine a emis documentul). la fel si cu certificatul de deces.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte succesiune in instanta Pavel Florina Pavel Florina Suntem 5 frati ( 3 de tata si 2 de mama) , un apartament pe numele bunicii paterne, tatal decedat cu 2 ani inaintea bunicii ( a mamei lui ), noi fratii de mama ... (vezi toată discuția)
Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces duplicat o_palade o_palade Buna ziua. Va rog sa ma ajuta-ti intr-o problema. Bunica mea a decedat si a avut 3 copii. Pe tatal meu pe care la infiat si inca doi copii decedati care la ... (vezi toată discuția)