avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala

Buna ziua, astazi am fost cu tatal meu la doctor pentru internare, el fiind diagnosticat cu cancer, tatal meu locuieste singur fiind divortat iar eu locuiesc cu bunica mea, astazi cand am fost cu el a trebuit sa vorbesc cu o asistenta si aceasta mi-a pus cateva intrebari despre el, apoi mi-a spus ca o sa imi faca un dosar catre asistenta sociala, vreau sa stiu ce inseamna asta mai exact, apoi mi-a spus ca eu trebuie sa semnez un contract in care imi dau consintamantul ca dupa ce va fi externat eu o sa am grija de el. Ce se intampla daca el pateste ceva in acest timp? Sau ce se intampla daca nu semnez ? Este necesar un astfel de contract? Apoi a venit un asistent social si ne-a luat la intrebari? Adica eu am fost la doctor pentru ca tatal meu e bolnav si ei imi fac dosar la asistenta sociala?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:03, 15 Februarie 2018
Buna seara,
Da e corect sa se faca o ancheta sociala.
Nu uitati ca tatal dumneavoastra nu are, din cate inteleg, nu mai are alte rude si aceasta boala, pana cand va duce la deces, va provoca nenumarate tulburari si suferinta bolnavului.
trebuie cineva sa mearga sa-i ia medicamente, sa aiba cat de cat grija de el, etc.
Este posibil sa fie incadrat intr-un grad de handicap si dumneavoastra sa fiti nevoit sa-i fiti insotitor.
Nu sunt singura ruda, parintii lui traiesc si mai are inca doua surori, doar ca nu sunt din acest judet. Si nu a spus nimeni ca nu are grija de el.

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Da e corect sa se faca o ancheta sociala.
Nu uitati ca tatal dumneavoastra nu are, din cate inteleg, nu mai are alte rude si aceasta boala, pana cand va duce la deces, va provoca nenumarate tulburari si suferinta bolnavului.
trebuie cineva sa mearga sa-i ia medicamente, sa aiba cat de cat grija de el, etc.
Este posibil sa fie incadrat intr-un grad de handicap si dumneavoastra sa fiti nevoit sa-i fiti insotitor.

Buna seara,
OK dumneavoastra ati spus ca nu sunt proape.
Statul trebuie sa fie convins ca este ingrijit.
E tatal dumneavoastra, pana la urma si dumneavoastra il mosteniti, nu parintii sau fratii.
Tot nu inteleg cu ce drept ma obliga sa fac asta? Daca eram plecat ce se intampla? Sunt atatia care isi neglijeaza parintii si nu mai au anchete sociale, si la mine nu e cazul, daca vor sa ajute un om de ce nu fac un sistem mai usor pentru acesti oameni, iti trebuie o saptamana doar sa faci rost de actele pe care le vor ei si pebtru niste foi ti se percep atatea taxe. Omul moare si ei vor acte.

Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
OK dumneavoastra ati spus ca nu sunt proape.
Statul trebuie sa fie convins ca este ingrijit.
E tatal dumneavoastra, pana la urma si dumneavoastra il mosteniti, nu parintii sau fratii.

Buna seara,
Va inteleg nemultumirea dar atata timp cat aceste legi (majoritatea emise in ultimile luni) sunt in vigoare asta este.
Va spun doar atat, daca va trebui la un moment dat sa procurati niste medicamente speciale (calmante puternice) pentru tata s-ar putea sa nu aveti cum sa o faceti si el sa nu mai poata sa se deplaseze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)
Situatie de necrezut , .... nicoleta001 nicoleta001 Buna ziua . Am un frate , mai mare decat mine cu 15 ani , ce este bolnav psihic si se afla internat in institutii specifice ale statului ( actualmente se afla ... (vezi toată discuția)
Sunt divortata, am un copil si am probleme cu fostul sot maria1111 maria1111 Sunt divortata am un copil de 6 anisori care este in grija mea prin hotarare judecatoreasca, dar desi nu are nici un program de vizitare tatal il mai ia la el, ... (vezi toată discuția)