avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract voluntariat

Contractul de voluntariat se poate încheia doar cu o firma non-profit sau și cu o societate comerciala la care urmează să execuți un serviciu ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 15 Februarie 2018
Potrivit Legi 78/2014, organizatia-gazda este persoana juridica de drept public sau de drept privat, fara scop lucrativ, care organizeaza si administreaza activitati de voluntariat.

In speta,o societate comerciala nu poate incheia contract de voluntariat cu o persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitalul poate incheia contract de voluntariat direct cu voluntarul sau prin intermediul unui ong Beniamini Beniamini In legea 78/2014 la art 3 lit.. este mentionat ca \"Organizatia -gazda este persoana juridica de drept public sau de drept privat, fara scop lucrativ, care ... (vezi toată discuția)
Voluntariat elena-f-b elena-f-b Buna ziua, Firma noastra incheie contracte de voluntariat ptr. formare de personal si as vrea sa stiu daca exista o posibilitate legala de a-i obliga cumva ... (vezi toată discuția)
O institutie de invatamant poate incheia un contract de voluntariat? alex_01573 alex_01573 Este posibila incheierea unui astfel de contract de catre o institutie publica de invatamant? (vezi toată discuția)