avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... actualul angajator cereri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

actualul angajator cereri

Buna ziua,

Actualul meu angajator imi cere urmatoarele:

- Copie Adeverinta de vechime
- Extras REVISAL/ REGES
- Copie Nota de lichidare
- Adeverinta privind veniturile brute si stagiul de cotizare pe ultimele 6 luni

Cat de legal este?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:21, 15 Februarie 2018
Documentele necesare pentru angajare nu sunt stabilite in legislatie , ci de angajatorul respectiv.

Prin urmare, un angajator poate solicita astfel de acte, intrucat acestea sunt necesare calcularii sporului de vechime, numarului de zile de CO , indemnizatiei pentru concedii medical etc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului ... IoanaSDavid IoanaSDavid Revin cu o alta intrebare , in cazul incheierii contractului de munca cu firma unde activez actual , ce documente trebuie sa primesc , in urma demisiei ce am ... (vezi toată discuția)
La interviurile de angajare am spus ca ultim job unul care nu a fost ultimul, ci antepenultimul. ce sfat îmi dați dacă firma îmi cere actele de la ultimul angajator? Nimac Nimac La interviuri am spus ca ultim job un job care nu a fost ultimul ci antepenultimul. Firma îmi cere următoarele acte de la ultimul angajator la momentul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Sporul pentru condiţii periculoase sau vătămătoare de muncă ,este considerat spor permanent, cum se opereaza in revisal in procent sau suma?. - daca esti ... (vezi toată discuția)