Buna ziua...Am vindut masina in urma cu 7ani si am nevoie de copie dupa vechiul talon auto sau certificatul de inmatriculare....Firma cu care am facut tranzactia nu mai exista iar de la Consiliul local nu detin asemenea act in fara de cartea masinii...Se poate obtine de la IPJ seviciul inmatriculari o copie dupa talon pe baza unei cereri avind in vedere ca au trecut 7 ani...?Am inteles ca in arhiva politiei se pastreaza timp de 5 ani aceste documente...Serviciul RAR nu are in arhiva talonul fostilor detinatori...?Daca da se poate elibera pe baza unei cereri avind in vedere ca au trecut 7 ani?...Cu aceasta problema se confrunta foarte multi oameni pentru recuperarea taxelor auto....Ma intreb daca nu exista o ,,PIEDICA,,creata special in demersul de recuperare a taxelor auto respectiv de timbru,mediu,,,,Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra...Precizez ca detin copie dupa cartea masinii,factura de achizitie ,factura taxei auto si contractul de vinzare cumparare cu firma care nu mai exista...
Si eu ma aflu in aceeasi situatie absurda, am toate celelalte documente, mai putin o copie a talonului masinii cand eram proprietar. Sunt sigur ca aceasta cerinta a fost introdusa special sa nu mai poti solicita returnarea taxei....