avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda de rovinieta datata cu pr. verb. 31. 01.2012 ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda de rovinieta datata cu pr. verb. 31. 01.2012 s-a prescris ?

Am primit 8 procese verbale de roviniete din perioada 11.01.2012 pana in data de 02.05.2012. Am achitat imediat prima la Anaf...urmand apoi celelalte...achitate prin BEJ respectiv in data de 22.04.2012. In decembrie pe data de 22.12.2017 încep sa vina somatiile prin Anaf cum ca am plătit rovinietele si nu amenzile....Sa inteleg ca suntem buni de plata? Pentru ca nu s-au prescris amenzile ?
Cel mai recent răspuns: Geavidan , utilizator 22:20, 15 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu ati contestat actele de executare demarate impotriva Dvs, institutia care a procedat la modalitatea de executare silita, nu va invoca de buna -voie prescriptia.........
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc. Ma repet....ultimul proces verbal dateaza 2012, iar ele au fost achitate prin Bej. Amenzile abia acum au inceput sa curga....am achitat ....dupa somatie si popriri.....prima amenda din primul proces verbal emis in data de 22.12.2017. Urmatoarele amenzi nu se prescriu ? Unde se depune cererea de prescriere ? Matematic, s-au prescris.

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Daca nu ati contestat actele de executare demarate impotriva Dvs, institutia care a procedat la modalitatea de executare silita, nu va invoca de buna -voie prescriptia.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)