avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Părăsire țară
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Părăsire țară

Bună ziua! Azi mi am scos cazierul și pe el scrie ca am control judiciar 2 ani, firma la care trebuie sa ma angajez este în Cehia, iar de acolo mi au cerut o dovada ca pot părăsi țara. De unde scot acea dovada? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Problema cazier judiciar johnnyrotten johnnyrotten Buna ziua, Am o problema. am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier. ce sa spun despre mine: problema mea ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui să fac în acest caz? - oferta angajare in strainatate beniamin_m@yahoo.com beniamin_m@yahoo.com Am găsit pe ejobss loc de muncă în Cehia si mi-s-a cerut actele necesare pentru angajare cazierul judiciar apt din punctul de sănătate ultimele studii ce ... (vezi toată discuția)
Interdictie de a parasi tara..problema la frontiera Arnej123 Arnej123 Buna ziua..in 2012 am fost liberat sub control judiciar cu masura obligatii de a nu parasi tara pentru o perioada de 30 de zile..dupa aceea procurorul nu a mai ... (vezi toată discuția)