avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce ar trebui să fac în acest caz? - oferta angajare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce ar trebui să fac în acest caz? - oferta angajare in strainatate

Am găsit pe ejobss loc de muncă în Cehia si mi-s-a cerut actele necesare pentru angajare cazierul judiciar apt din punctul de sănătate ultimele studii ce sfat îmi dati si îmi asigură transport gratuit cazare si mâncare gratuit salariul find de 1000€ !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 9 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
ATENTIE, sa nu ajungeti acolo si sa constatati ca e teapa.
Cautati pe GOOGLE firma si vedeti despre ce e vorba.
Daca va cer ceva bani inainte stati linistit!
Angajarea sefaceti direct cu societatea din Cehia sau prin intermediul unei societati din tara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Photohotel MateiFlo MateiFlo A auzit cineva de aceasta companie?E la noi in tara din 2016 dar se lauda ca e cea mai mare din Europa la fotografia hoteliera.Se lucreaza doar in ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare in strainatate ionela11 ionela11 Buna ziua! Administratorul societatii care este si angajatul firmei fost plecat in strainatate 4 zile in interesul firmei, a adus un transport de marfa. A ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre angajare dacad dacad Buna seara, Pentru angajare este posibil, in legatura cu actele necesare pentru CM, sa fie nevoie doar de Cartea de Identitate? Deoarece stiu ca este nevoie ... (vezi toată discuția)