Buna ziua.
As vrea sa aflu daca de la un spital trebuie sa primesti bon fiscal sau chitanta atunci cand platesti pentru analize. Care din cele doua acte trebuie eliberat conform legii?
Si inca o intrebare: este obligatoriu registrul de bani personali pentru un spital sau nu? Stiu ca sunt niste exceptii prin lege.
Multumesc
Registrul de bani personali este obligatoriu pentru fiecare angajat de la portar la director si acolo va inregistra ca apartinandu-i tot ce incaseaza in ziua respectiva. Am vazut cu ochii mei cum portarul de la Universitar, caruia i-am dat 5 lei pentru un colt in parcarea neamenajata, i-a notat imediat in registru. Glumesc, desigur. Portarul respectiv nu i-a notat in fata mea.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.