avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONTESTARE AMENDA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONTESTARE AMENDA

Buna seara. ma confrunt cu urmatoarea problemă: am primit de la DITL sector 5 o somatie de plata a unei amenzi auto, pe numele si al meu si al sotului, continand CNP-ul lui. Noi nu deținem în prezent o mașina, iar soțul nu a avut niciodată permis de conducere. Ce ar trebui sa fac sa se anuleze această datorie?
Ultima modificare: Joi, 15 Februarie 2018
lazu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:24, 15 Februarie 2018
Buna seara,
Va trebui sa o atacati in instanta.
Contestati somatia in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta. Invocati aspectele mai sus precizate. Solicitati de la DITL dovada ca nu aveti bunuri mobile pe numele dvs.. Cumva ati avut masina inainte si ati vandut-o? Daca da, va trebui sa mentionati acest aspect si sa depuneti documentele justificative. Daca nuv a descurcati apelati la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata impozit auto Mirgam Mirgam Am primit o somatie de plata în 8 dec 2016 de la ditl sect x pentru impozitul auto, nespecificandu-se pentru ce perioada este. În acest sector eu am locuit ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenda falsa! e-marius e-marius Buna ziua, Acum 3 zile sotia a a primit prin posta de la fisc un plic continand: - somatie de plata amenda din partea fiscului - copie dupa un proces ... (vezi toată discuția)
Impozit auto si somatie de la finante pentru o persoana decedata duta_elenarodica duta_elenarodica BUNA ZIUA. AM SI EU O PROBLEMA FARA LOGICA SI AS DORII DACA MA POATE AJUTA CINEVA SA GASESC O REZOLVARE. ANUL ACESTA LA ADRESA MEA A VENIT O ... (vezi toată discuția)