avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu director general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu director general

Administratorul/Directorul general trebuie sa intocmeasca programare si cerere de concediu? Si daca da, atunci cine i-o aproba? Mentionez ca functia de director general o are ca angajat in baza unui CIM. In baza actului constitutiv sunt doi administratori (dintre care unul este si directorul general la care fac referire).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:46, 16 Februarie 2018
Celalalt administrator o poate aproba.
Domnule Vasile, va multumesc mult pentru raspuns! Am mentionat aspectul cu administratorii insa am omis sa precizez ca unul dintre ei nu locuieste in Romania si nici nu vine vreodata aici. Practic directorul general despre care vorbim, nu are pe altcineva pe aceeasi linie ierarhica sau mai sus.
Nu i se poate trimite cererea prin email ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma fara angajati Cislariu_Gica Cislariu_Gica Este normal si legal ca o societate sa functioneze fara sa aiba angajati? Firma are doar un director general si un adminitrator, acesta din urma ocupandu-se ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna blackjack blackjack Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri? (vezi toată discuția)
Ca singurul membru fondator al unei fundații pot avea salariu? Ion Deleacu Ion Deleacu Bună ziua, Ca singurul membru fondator al unei fundați cum pot fi plătit? Pot avea salariu? Mulțumesc (vezi toată discuția)