Am pe rol un proces de partaj judiciar. Au fost 30 termene,pe parcursul carora s-au perindat 6 complete de judecata(complete de cate un judecator-cauza fiind la fond).
judecatorul care a dat si a motivat hotararea(la al 30-lea termen) a fost cel de-al 6-lea,participand doar la ultimele doua termene,penultimul fiind doar o amanare a pronuntarii.Deci nu a participat deloc la cercetarea judecatoreasca.´,dar a dat sentinta finala. D.P.D.V. al procedurii ,hotararea este legala? Stiu ca din acelasi motiv(sau ceva asemanator) procesul lui Dragnea s-a luat de la INCEPUT.
Va multumesc.
In prezent suntem in apel,in care printre altele am invocat si acest aspect.
Chiar daca judecatorul nu a participat la cercetarea judecatoreasca, insa daca a participat la dezbateri si daca implicit partile au pus concluzii pe fond, atunci legea ii permite sa delibereze si sa pronunte hotararea.
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)
Pronuntare
cercetasa
am verificat un proces pe portal si apare la infatisarea care a avut loc acu doua zile ca se amana pronuntarea luna viitoare la data de .....
ce inseamna ... (vezi toată discuția)