avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului si venituri din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului si venituri din jocuri de noroc

Buna seara. Sunt in concediu de crestere a copilului din luna martie 2017. Din mai 2017 am obtinut venituri din jocuri de noroc (loto on line). Suma este de aproximativ 400 lei / luna. Este posibil sa se opreasca indemnizatia de crestere a copilului sau sa se solicite restituirea indemnizatiei ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 16 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine intrebati la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Veronka Veronka Va rog sa ma ajutati cumva cu vreun sfat. Mi s-a oprit de azi 11.08.2014 plata prin posta a indemnizatiei crestere copil 600 lei + alocatie copil un an 200 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)