avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa sau impozitul pe cladire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa sau impozitul pe cladire

Un CMI situat intr-o cladire cu alte cabinete medicale individuale dar și cu proprietari care locuiesc acolo trebuie să plătească taxa sau impozitul pe cladire,in situatia închirierii spațiului cabinetului de la primărie sau e exceptat de la aceasta plată.Daca trebuie plătită,Care ar fi procentul de calcul cf.legii 358/2015?

Alte discuții în legătură

Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta la un cabinet medical individual gabiclenciu gabiclenciu Am urmatorul caz: sunt medic si mi-am construit o casa pe care am impartit-o astfel: etajul il voi folosi ca si locuinta, iar camerele de la parter le ... (vezi toată discuția)
Refuz incasare impozite locale pentru ca ma sunt si alte datorii restante Mklsmeli Mklsmeli Zilele trecute am vrut, ca persoana fizica, sa platesc impozitele pe cladire, teren si mijloc de transport, insa mi s-a respins acest drept, pe motivul ca ... (vezi toată discuția)