avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie comisia de handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie comisia de handicap

Buna ziua,
Sunt operat de un plaman datorita Tuberculozei MDR si am fost respins de comisia de handicap Tg-jiu. Doresc sa stiu daca am acest drept pt ca din ce am citit legea este interpretabila.Mentionez ca beneficiez de o pensie de boala facuta inainte de a ma OPERA. Unde pot depune contestatie.
Fac precizarea ca cunosc persoane cu aceeasi afectiune care benficieaza de acest drept,iar cei de la comisie au intrebat cine este pacientul cand eram de fata cu ei!!Vina mea a fost ca nu am vrut sa le ofer o atentie!


Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: descartees20 , utilizator 10:57, 22 Octombrie 2009
Contestatia se depune in termen la secretariatul Comisiei Tg.Jiu unde primiti un formular tipizat pe care il completati .
Pentru solutionare rapida si sigura ,in baza tuturor actelor medicale alaturi de memoriu puteti sa le trimiteti prin posta cu mandat de confirmare pe adresa:Autoritatea Nationala pentru Persoane cu Handicap, Comisia Superioara de Expertiza Medicala a Persoanelor cu Handicap pentru Adulti,adresa: Bucuresti,str Cezar Bolliac nr 42,sector 3 ,cod postal 74 304 C.P. 4-2 .
termenul de raspuns este 45 zile (dar se poate ajunge si la catevaluniX-( )
multumesc mult pentru ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap nicoleta63 nicoleta63 sotul meu are ca diagnostic glioblastom multiform operat,radiochimiotratat.rezultatele sunt f proaste tumora a crescut cu 4o% sub terapie.medicii nu mai au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru handicap anca curtean anca curtean buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)