avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dr PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dr PROPRIETATE

Am act de proprietate numai asupra casei si terenului aferent acesteia.Cui ma pot adresa pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra intregii suprafete de teren ( curte, gradina, dependinte etc* vand in vedere ca sunt unic mostenitor si nu am acte ape aceaste . la vremea respectiva parintii nu au focut si asupra intregii suprafete. mentionay ca terenul nu este revendicat de nimeni.
Cel mai recent răspuns: BLETI , utilizator 11:22, 16 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri familiale,rog ajutor ! george 5 george 5 Va salut !Va prezint urmatoarea situatie:parintii nostrii vor sa imparta casa parinteasca ,trecand-o pe numele meu si al surorii mele.Casa este formata din 4 ... (vezi toată discuția)
Ordinul 22 al prefectului onicutza onicutza buna ziua! am si eu o itrebare? cum poate cineve sa obtina acest ordin daca un teren intrat in proprietatea statului comform legii 58/1974 eu fiind proprietar ... (vezi toată discuția)