avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incasare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incasare factura

Am urmatoarea situatie.
Un client care nu mi-a platit factura, in baza contractului, i-am sigilat numite produse care le-am valorificat (le-am vandut la alt client). Cum pot sa-mi inchid factura neincasata de la clientul rau platnic in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:50, 16 Februarie 2018
Ce ati facturat: marfuri sau servicii? Produsele valorificate sunt marfurile facturate sau altceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansuri clienti croitoru raluca croitoru raluca buna ziua va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un sfat in anul 2006 am facturat avans catre 2 clienti persoane juridice , facturile de avans au fost ... (vezi toată discuția)
Tva la diferentele de curs valutar aferente evaluarii creantelor la inventariere? MarcelaNeagu MarcelaNeagu Am o creanta in euro (clientul este din UE) pe care, cu ocazia inventarierii, la data de 31 decembrie 2009, am reevaluat-o la cursul BNR. Diferenta de curs ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva, fiindca debitul nu-l mai pot recupera alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Am un client care nu mai plateste, a fost dizolvat de finante, si apoi radiat din reg. com. (asa apare acum). Eu am un debit de vreo 200 de mil. ... (vezi toată discuția)