avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri ANRP

Buna ziua,

Cum intru in posesia banilor din titlul de plata dupa ce am aflat ca au fost virati catre CECBANK,cu o recipisa cu un anumit numar?Am inteles ca trebuie sa fim informati de Ministerul Finantelor si de CECBANK.Trebuie sa astept instiintarea lor sau sa ma prezint direct la CECBANK avand in vedere ca nu am primit nimic de la cele doua institutii la doua luni dupa verificarea pe site-ul Ministerului Finantelor?Ce acte sunt necesare?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: sonique , utilizator 10:23, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!
Mergeti la CEC cu titlul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Despagubiri anrp- virarea banilor catre cec bank bva9090 bva9090 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea. In luna februarie a anului curent am fost la sediul anrp pt a depune dosarul pt emitarea titlului de plata iar ... (vezi toată discuția)
Cum aflu cand pot valorifica un titlu de plata amis de anrp, la cec? Danushka Danushka Pe pagina Ministerului de Finante pot citi ca: [quot]Ministerul Finanţelor a efectuat plata titlului numarul xxxxxx, seria ANRP cu OP numar : xxxx din data ... (vezi toată discuția)