avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Durata schimbare carte identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Durata schimbare carte identitate

Cat dureaza schimbarea Cartii de Identitate
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stefanjune1955 , utilizator 15:10, 17 Februarie 2018
Buna dimineata!

Conform dispoziţiilor art. 13 alin. (7) din O.U.G. nr. 97/2005, termenul de soluţionare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este pâna la 30 de zile, acesta putând fi prelungit cu cel mult 15 zile de către şeful serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor.
La unele ghisee am vazut afisat 15 zile lucratoare.
Multumesc
O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de urgenta buletin danycicea danycicea Buna ziua ma numesc Daniel mar interesa sa stiu cit costa taxa de urgenta pt schimbarea buletinului ( expirat ) in termen de cite zile se poate elibera ,,,, Va ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate korpy korpy Locuim in strainatate de 8 ani. Baiatul meu implineste 18 ani in iunie si nu are carte de identitate deoarece nu a mai fost in tara de cind a implinit 14 ani. ... (vezi toată discuția)
Despre schimbarea numelui dupa divort GEORGINELA GEORGINELA Buna ziua. Vreau sa intreb si eu ceva ,am divortat si am ales sa-mi pastrez numele de fata deci nu cel al sotului.Divortul s-a pronuntat in luna martie dar eu ... (vezi toată discuția)