avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce se intampla daca una din parti nu-si respecta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce se intampla daca una din parti nu-si respecta partea din antecontract?

buna, am cumparat impreuna cu sotul meu o casa in faza de proiect. In antecontract s-a trecut parter, etaj si o camera la mansarda, in plus pe proiect apare si camera de la mansarda. Acum vanzatoarea nu vrea sa faca camera de la mansarda. Mentionez ca aceasta casa este inca in faza de constructie, tocmai s-a ajuns la acoperis. Plata se face in rate, si am dat deja mai multi bani decat ar fi trebuit la aceasta faza a lucrarii. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: albert.izabella , utilizator 11:58, 22 Octombrie 2009
sunt curioasa cam cat dureaza acest proces: notificare prin avocat, somatie, etc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am semnat in urma cu cateva luni un antecontract pentru ... pale3 pale3 Buna ziua, Am semnat in urma cu cateva luni un antecontract pentru un apartament intr-un bloc nou. In acest antecontract este specificat: \"in situatia ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare apartament alinan2 alinan2 Buna ziua, Expun pe scurt situatia actuala: antecontractul expira la 30.05.2010 si aparatamentul nu este finalizat(si nici nu sunt sanse de finalizare pana ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune antecontract daca imobilul nu este finalizat ioanvoicu ioanvoicu Buna ziua As dori sa primesc si eu un sfat pentru cum ar trebui sa procedez in situatia in care la termenul stabilit prin antecontract (pentru semnarea ... (vezi toată discuția)