avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am executare silita fara sa fi fost instintata - ce ...
Discuție deschisă în Executare silită

am executare silita fara sa fi fost instintata - ce pot sa fac contra?

Eu stau in strainatate si intimplator de pe just.ro am aflat ca a fost un proces la sect.1 si apoi la Tribunal Bucuresti prin care s-a decis o executare silita inpotriva mea pe data de 30.1.2018 fara cale de atac. Nu am fost instintata/citata si nu cunosc actele de la dosar. Ce pot face in acest caz? Unde se cer sa primesc actele de la dosar si cum pot sa cer (mail, fax..) ? Ce si cum pot sa fac contra acestei hotariri si in ce termen? Tot acum am vazut ca mai este o executare silita pt o suma de 1000 lei cheltuielli de judecata din anul 2011. Aceasta este prescrisa sau mai se poate executa? Pot sa cer prescrierea? Unde si cum? Va multumesc mult pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Nina1981 , utilizator 17:48, 16 Februarie 2018
Tot de pe portalul instantelor de judecata aflati si numele executorului; puteti solicita comunicarea dosarului de executare prin intermediul adresei de e-mail si apoi promovati contestatie la executare in termen de 15 zile
Multumesc pt raspuns. am trimis deja fax la birou executor si am cerut si tel. la secretara acum astept actele din dosar de la executor. Contestatia o fac spre Tribunal Bucuresti? se poate sa fac pe mail / fax sau recomandat cu motivare ca nu am fost instintata si citata sau ce sa contest? 15 zile de la pronuntare in TB sau de la data cind am primit actele din dosar sau de la ce data incepe termeul de 15 zile? Nu trebuie sa ma citeze si pe mine in strainatate pt proces la sect, 1 si la Tribunal?
Termenul incepe sa curga de la comunicare; recomandat ar fi ca un specialist sa se ocupe de aceasta contestatie
Multumesc frumos pt ajutor. Ref. la executariea din anul 2011 este prescrisa sau poate sa o execute si acum fara sa fiu eu instintata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De zece ani sunt înștiințat că voi fi executat silit, an de an găsesc în cutia poștală câte o citație de executare silită. pot face contestație la executare pentru prescriere? popem popem buna ziua de zece ani sunt instintat ca voi fi executat silit , an de an gasesc in cutia postala cate o citatie de executare silita . Pot face contestatie la ... (vezi toată discuția)
Va rog,un sfat.... mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Am castigat de curand procesul inpotriva fostului patron care a refuzat sa-mi plateasca drepturile salariale.Recent am primit hotararea tribunalului ... (vezi toată discuția)