avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare parte de mostenire catre celalalt mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare parte de mostenire catre celalalt mostenitor

Am finalizat succesiunea dupa moartea mamei mele vaduva, in luna ianuarie. Mai am o sora si impreuna am facut succesiunea. Cum trebuie sa procedez ca sa-i vand surorii mele partea mea de mostenire ( parte din casa si teren)?
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
Chirila Corina, utilizator
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 18:22, 16 Februarie 2018
Daca imobilul are Carte funciara deschisa iar certificatul de mostenitor a fost intabulat luati legatura cu un notar. Daca imobilul nu are Carte funciara trebuie sa efectuati demersurile in acest sens, iar ulterior puteti vinde cota dumneavoastra surorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil obtinut prin hotarare judecatoreasca gexgec gexgec Buna ziua, In urma cu 2 ani mama a murit, am avut un proces pentru scoaterea unui imobil la licitatie, dar pana la urma am picat de comun acord cu tatal ca ... (vezi toată discuția)
Renuntare la drepturile unui imobil lukyyan4u2 lukyyan4u2 am un imobil in care sunt trecut eu soramea si mama in urma unei succesiuni si ce trebuie sa fac sa o scot pe sora mea din acte deoarece este deacord sa imi ... (vezi toată discuția)
Deschiderea succesiunii valy 84 valy 84 Buna ziua as dori sa primesc si eu o informatie cu privirea la intervalul de timp in care se poate deschide o succesiune. Bunica mea a murit in anul 2001. ... (vezi toată discuția)