avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj amiabil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj amiabil

Sant divortat si de 10 ani recasatorit.M-am decis sa fac PARTAJUL.Santem proprietarii unui apartament de 3 camere.M-am inteles cu fosta sotie sa vindem.Se poate face vanzarea numai prin NOTARIAT?Cu multumiri.
Ultima modificare: Vineri, 16 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 18:18, 16 Februarie 2018
Daca ati gasit cumparator si vreti sa vindeti puteti vinde impreuna apartamentul, evident la notariat. In instanta mergeti doar daca nu va intelegeti si faceti partaj.
Daca ati gasit cumparator si vreti sa vindeti puteti vinde impreuna apartamentul, evident la notariat. In instanta mergeti doar daca nu va intelegeti si faceti partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartment credit imobiliar veronica82 veronica82 Buna ziua, Sunt in discutii cu sotul meu pentru divort si partaj si problema principala este un apartament luat dupa casatorie printr-un credit imobiliar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..in urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul ... vladutileana@yahoo.com vladutileana@yahoo.com Buna ziua..In urma divortului locuiesc inca impreuna cu fostul sot deoarece nu a dorit sa isi schimbe domiciliul,apartamentul fiind in vanzare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Donatie/vanzare a partii de proprietate ce-mi revine, proprietatea fiind comuna cu sotul meu. Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, Impreuna cu sotul meu detinem proprietatea asupra unei garsoniere. Dorim sa divortam de comun acord, la notar dar inainte de aceasta, doresc sa ... (vezi toată discuția)