avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate

Buna ziua!
Vreau sa cumpar un imobil in care proprietarul imobilului situat la et.3.
Proprietarul a facut din uscatorul situat la et.4 cu acordul locatarilor din bloc, o camera cu scara din interiorul apartamentului.
Nu are acte pe acest uscator.
Va rog sa imi spuneti daca acest imobil poate fi cumparat si ce probleme implica uscatorul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:17, 18 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In momentul de fata, veti cumpara doar ce e trecut in extrasul CF.
nu, nu are acte doar semnaturile celorlalti locatari ca sunt de acord sa foloseasca el uscatorul
accesul la uscator se face prin ap.proprietarului.
va rog sa imi spuneti, ce probleme pot sa am pe viitor, avand in vedere ca proprietarul a spart fundatia pentru a face o legatura( scara) intre uscator si ap.sau.
multumesc!
uscatorul nu poate face obiectul vanzarii. fiindca vanzatorul nu il poseda. restul sunt povesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte proprietate Tenrom Tenrom buna ziua! va rog sa ma lamuriti in privinta urm.: vreau sa cumpar un imobil situat la et.3, iar proprietarul a luat in folosinta si uscatorul aflat la et.4 ... (vezi toată discuția)
Utilizarea uscatoriei aurenne aurenne Buna seara, Poate cineva sa ma lamureasca in privirea utilizarii localului \"uscator\" de la parterul unui bloc de locuinte. Vecina de la parter a incuiat ... (vezi toată discuția)
Cum se verifica daca e intabulata o propritate comuna pe cote parti ? spiridus spiridus Buna seara, Daca o proprietate comuna s-a vandut si este intabulata in CF, aici vor fi doar cotele cumparata intabulate sau toata proprietatea ? De exemplu ... (vezi toată discuția)