avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... M-am saturat de străinătate,semnat copil de 15 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

M-am saturat de străinătate,semnat copil de 15 ani

Am 15 ani,locuiesc în Germania de 2 ani din păcate,vreau sa ma întorc acasa in România,nimeni nu ma înțelege decât un singur băiat care ma face sa ma simt foarte speciala si iubita ceea ce în familia mea nu am simțit niciodată,îl iubesc si ma iubeste foarte mult,are 20 de ani,dar pe mine nu ma intereseaza pentru ca in romania sunt permise relațiile dintre minorii de minim 15 ani si adulți deci lui nu are ce sa i se întâmple,părinții mei stiu de relație,la inceput nu au fost de acord pentru ca povestea noastră a inceput din vremea de cand aveam eu 13 ani jumătate,nu am de cand sa ma mult cu el,dar vreau sa ma reîntorc în românia sau la bunicii mei,am auzit cum că as putea sa sun la protecția copilului pentru ca nimini inclusiv părinții nu au dreptul de a ma scoate afară din țară daca nu doresc va rog să-mi spuneți dacă este adevărat si să-mi dați un sfat..
Cel mai recent răspuns: voichita4075 , utilizator 01:55, 17 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu la ce relatii te referi cand spui ca in Romania se accepta.Dar daca stii ce inseamna cu adevarat o RELATIE dintre un baiat si o fata minora afla ca(NU SE ACCEPTA) nici macar in Romania
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
voichita4075, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minora si vreau sa fug de acasa Andreea florea Andreea florea Buna.. sunt minora in varsta de 14 ani.. vreau sa ma mut la iubitul meu .. dar parintii mei nu sunt de acord.. ce se intampla daca fug de acasa? Gen daca ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori ,puscarie>? croitoru roxana croitoru roxana deci nu stiu cum sa incep vreau sa ma lamuriti va rog dac se poate!sunt cu un baiat in varsta de 21 de ani timp de 2 ani de zile ne iubim foarte mult,eu am 16 ... (vezi toată discuția)
Ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora croitoru roxana croitoru roxana am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ... (vezi toată discuția)