avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Despagubire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Despagubire

Buna ziua, as dori sa stiu daca eu am facut planul urbanistic zonal (p.u.z) ma poate despagubii viitori vecini care o sa mai cumpere terenuri langa mine, si la bransamente gaz si curent la fel? Sau exista vreo varianta in care atunci cand vor sa construiasca sa nu i sa permita fara acordul meu?

Alte discuții în legătură

Teren extravilan la drumul principal BogdanL10 BogdanL10 Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren extravilan intr-o comuna si as dori sa stiu daca exsta o varianta mai ieftina pentru trecerea lui in intravilan, ... (vezi toată discuția)
Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Vecini consultaþi cu privire la p.u.d., fãrã a se þine cont de pãrerea acestora. bogdy33 bogdy33 Buna seara, am să încerc sa prezint situația mea cât mai succint: Primăria de Sector m-a înştiinţat că a fost înregistrată documentaţia ... (vezi toată discuția)