avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bunuri personale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bunuri personale

Daca fostul soț se opune cedării bunurilor personale ce trebuie sa fac? Ce acte trebuiesc depuse la judecătorie?
Cel mai recent răspuns: Florinela2 , utilizator 10:03, 17 Februarie 2018
Am primit deja comunicarea de divort
Trimiteti o notificare prin care aratati data exacta cand doriti sa intrati in posesia bunurilor personale cu solicitarea facilitarii dvs. pentru a avea acces la ele.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca nelunelu68 nelunelu68 am cont la o banca si in urma divortului, fosta sotie ( care nu are nici o treaba cu conturile mele ) a intrat in posesia anumitor extrase de cont atit ale ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)
Divortata, dar mostenitoare cu drepturi depline!!! cojocaruconstanta cojocaruconstanta Dupa aprox 15 ani de casatorie, fratele meu a divortat de sotia sa, dar a continuat sa locuiasaca impreuna. Rudele au aflat din intamplare, dupa ce ... (vezi toată discuția)