avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare decizie pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare decizie pensie alimentara

Se poate schimba pensia alimentara daca ambii parinti sunt de acord ? pentru ca instanta a hotarat sa-mi ia 1/4 din salariul net iar eu asa raman c-am falit lunar avand si niste rate ? Intreb daca pot hotari impreuna cu fosta o suma fixa ?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:58, 17 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La momentul la care instanta a hotarat sa va ia din venit 1/4, ati adus la cunostinta acesteia despre existenta ratelor ?
Daca se iveste o schimbare in ceea ce priveste mijloacele celui care presteaza intretinerea si nevoia celui care o primeste, instanta de tutela potrivit imprejurarilor poate mari sau micsora pensia de intretinere sau poate hotari incetarea platii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata inflatiei pensie alimentara.bună seara,am deschis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu ... Meduza10 Meduza10 Bună seara,am descjis proces pentru micșorarea pensiei de intretinere,eu nu am venit și în întâmpinare mi s- cerut sa plătesc rata inflatiei ... (vezi toată discuția)
Incadrare articol noul cod civil stefan_71 stefan_71 Buna ziua! Doresc sa depun in instanta cerere reducere pensie intretinere minor intrucat am devenit somer (de la 01.10.2013) si nu mai am alte venituri. ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara marianadolinschi marianadolinschi Buna ziua. Ce formalitati trebuie sa indeplinesc ptr marirea pensiei alimentare ptr copil( in urma divortului ).Au trecut 5 ani si nu l-am dat ptr marire . ... (vezi toată discuția)