Buna ziua, am solicita la BEJ copie dupa dosarul de executare 147 pagini (dosar din 2013), am constatat ca in perioada 2013 - 2018 sunt 3 perioade de 7-12 luni cand nu au fost emise acte de executare si am actionat in instanta acum. Poate ca pana la infatisare executorul sa introduca in dosar procese verbale incheiate la sediul BEJ intre acele perioade ca sa opreasca perimarea? Mentioneaz ca pana in 2018 nu am primit nici o hartie acasa de la executor in afara de cea din 2013 de titlul executoriu emis la judecatorie. Va Multumesc. PV la BEJ de actualizare a sumei de executare cu ocazia reducerii de TVA opreste perimarea?
30.01.2013 – adresă Judecătoria de încuviințare executare silită (intre Secapital, Kruk si BEJ)
30.01.2013 – Proces Verbal BEJ de stabilire onorariu cheltuieli executare
11.02.2013 – Încuviințare executare emisa de Judecători
Am inteles ca este pe vechiul cod de procedura
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, este pe vechiul cod, asta-i o treaba buna, caz in care aveti ceva sanse sa invocati perimarea. Nu cred ca BEJul s-ar risca sa aduca la dosar alte acte decat cele pe care vi le-a pus dvs la dispozitie. Cat priveste Pv de actualizarea a sumei de executare, este un act in dosar si legea ne spune ca "...de la data indeplinirii oricărui act de executare, fără sa fi urmat alte acte de urmărire" si ca atare poate fi considerat ca perimarea a fost afectata, insa aprecierea aceasta revine instantei de executare, deci nu ne putem pronunta aici pe forum.