avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat plus o fapta noua din 2009
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat plus o fapta noua din 2009

Daca:
sunt arestat acum de 2 ani
( apr 2016 - prezent feb 2018 )
Cu o pedeapsa totala de 4 ani jumate plus rest de pedeapsa 2 ani jumate, deci 7 ani

Am un mandat trecut de 4 ani jumate
( 2010 - 2014 ). Acesti 4 ani jumate au fost executati zi la zi, djntr.o pedeapsa de aprox 8 ani

Acum mi s-a gasit o fapta din 2009, (m.a dus la anchetare si am recunoscut) la care trebuie sa ma condamne.

Mi se ia in calcul si mandatul trecut, cel de 4 ani jumate zi la zi si pe acesti 2 ani zi la zi cum ca i.am executat deja ?
Asa mi.a spus mai multa lume.. pt ca nu se poate sari peste mandatul pe care l.am executat deja de 4 ani jumate 2010 -2014, si peste acesti 2 ani 2016-2018, in total 6 ani jumate zi la zi
Fapta aceasta noua fiind din 2009.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Februarie 2018
Ivanka88, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Condamnare mai veche in italia ContSters504347 ContSters504347 Bunaseara tuturor.In 2013 am fost arestat in Italia,iar in februarie 2014 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.In aceeasi zi in care am fost dus ... (vezi toată discuția)
Copropietar cu fiul meu - probleme elisia elisia Buna ziua!Am o intrebare,va rog sa.mi spuneti ce sanse am si cum sa imi rezolv aceasta problema!Problema este urmatoarea:m.am mutat acum cativa ani dintr.un ... (vezi toată discuția)