Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Vineri am primit o amenda pentru neplata taxei pot Fetesti din partea CNAIR -
CESTRIN pentru data de 28 august 2017. Problema este ca anul trecut eu nu am trecut cu masina podul de la Fetesti. Pe documentul primit scrie ca trebuie sa platesc amenda in 48 ore. Imi puteti spune va rog daca este vreo sansa sa nu platesc o amenda pentru ceva ce nu am facut si cum ar trebui sa procedez in acest caz? Va multumesc mult!
In cazul dv este de preferat sa contestati in instanta procesul verbal de contraventie in termen de 15 zile de la comunicarea PV
Puteti sa si achitati in termen de 48 ore jumatate din amenda,anexati copie dupa chitanta si solicitati instantei ca in cazul dispunerii de hotararare prin care sa anuleze PV ,sa se dispuna si restituirea c/v amenda achitata
Daca nu stapaniti procedura este de preferat sa contactati persoana specializata care va poate redacta plangerea contraventionala,sau chiar va poate reprezenta si apara interesele in instanta
Puteti solicita si judecarea in lipsa
Succes !