avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda taxa pod Fetesti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda taxa pod Fetesti

Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Vineri am primit o amenda pentru neplata taxei pot Fetesti din partea CNAIR -
CESTRIN pentru data de 28 august 2017. Problema este ca anul trecut eu nu am trecut cu masina podul de la Fetesti. Pe documentul primit scrie ca trebuie sa platesc amenda in 48 ore. Imi puteti spune va rog daca este vreo sansa sa nu platesc o amenda pentru ceva ce nu am facut si cum ar trebui sa procedez in acest caz? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Georgiana I , utilizator 10:39, 19 Februarie 2018
In cazul dv este de preferat sa contestati in instanta procesul verbal de contraventie in termen de 15 zile de la comunicarea PV
Puteti sa si achitati in termen de 48 ore jumatate din amenda,anexati copie dupa chitanta si solicitati instantei ca in cazul dispunerii de hotararare prin care sa anuleze PV ,sa se dispuna si restituirea c/v amenda achitata
Daca nu stapaniti procedura este de preferat sa contactati persoana specializata care va poate redacta plangerea contraventionala,sau chiar va poate reprezenta si apara interesele in instanta
Puteti solicita si judecarea in lipsa
Succes !
Va multumesc mult pentru raspuns! Asa voi proceda! O zi frumoasa sa aveti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda taxa de pod buna ziua, am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata ... timeea7 timeea7 Buna ziua, Am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata taxei de pod de la Fetesti. Podul a fost trecut in data de 5.07.2020, amenda a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei. elisabeta_dc elisabeta_dc Buna ziua, am primit un proces verbal de constatare a contraventiei de la Cestrin pentru neplata trecerii podului din Fetesti. Am gasit plicul in cutia ... (vezi toată discuția)