avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda taxa de pod ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda taxa de pod Buna ziua, Am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata ...

Buna ziua,
Am aflat acum 2 zile ca am primit amenda pentru neplata taxei de pod de la Fetesti.
Podul a fost trecut in data de 5.07.2020, amenda a fost emisa in data de 15.09.2020 iar la Directia de Taxe si Impozite a Primariei apare inregistrata in data de 03.12.2020. La mine nu a ajung nimic prin posta.
Cum pot contesta? Termenul de prescriptie a fost depasit? Faptul ca nu am primit prin posta ma ajuta sa contest plata la jumatate? Unde depun contestatia, la judecatoria de care apartin? Se castiga astfel de cauze sau mai bine renunt?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:30, 6 Ianuarie 2021
Indiferent ce ati dori sa faceti, va trebuie o copie a PV de contraventie, sau cel putin date de identificare a acelui PV de contraventie. Luati legatura cu CNAIR, in ultima instanta. Cereti sa vi se faca comunicarea acelui PV de contraventie, pentru ca nu ati primit o copie, in termenul legal de doua luni de la intocmirea PV (si aplicarea sanctiunii) . Este posibil ca vina sa nu le apartina, sa va fi mutat la o alta adresa, fata de cea care e in baza de date a politiei.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda taxa pod fetesti Georgiana I Georgiana I Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Vineri am primit o amenda pentru neplata taxei pot Fetesti din partea CNAIR - CESTRIN pentru data de ... (vezi toată discuția)
Somatie dosar executare amenda cnair So22en1! So22en1! Am primit o somatie de executare silita emisa in 16.11.2017 pentru o amenda de la CNAIR pentru un titlu de creanta R170115679 din 07.02.2017. Ciudat este ... (vezi toată discuția)
Mai este valabil pv-ul primit pentru amenda taxa pod? monicap76 monicap76 buna ziua astazi 10.12.2021 am primit prin posta procesul verbal de constatare a neplatii taxei de pod in data de 23.07.2021. dat fiind ca au trecut mai ... (vezi toată discuția)