avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata dobânzi vechi de 13 ani
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata dobânzi vechi de 13 ani

Buna ziua,
Când am demisionat din cadrul MAPN dupa doar 5 ani de la terminarea facultății mi-au făcut o nota de plata care însemna cheltuielile cu școlarizarea masă și cazarea mea.
Suma a ajuns la aproape 10 mii euro și a acumulat dobânzi până am platit toți banii de 4000 lei. Până în urmă cu 5 ani mai plateam cate 100 lei/ an că așa mă învățase o doamna de la fisc dar de 5 ani,de când mi-am schimbat și domiciliul n-am mai platit nimic.
Acum mi-au instituit proprire pe contul personal gol.
Întrebarea mea este plătesc cei 3370 lei sau as putea sa le amintesc că s-au prescris? Menționez suma provine strict din dobânzi.
Mulțumesc frumos pentru orice ajutor.

Buna ziua,
Puteti sa invocati prescrierea, dar trebuie sa stiti ca orice plata facuta intrerupe prescrierea, si incepe sa curga un nou termen .
Calculati, daca de la ultima plata facuta si pana la insitiuirea popririi au trecut mai mult de 5 ani fiscali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea cheltuieli judecata robert-nicholson robert-nicholson Buna. Am fost condamnat definitiv in septembrie 2005 definitiv art.215. Si am fost obligat sa plătesc cheltuieli judecata in valoare de 2000 roni. Am ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie catre stat lilisorgrosu lilisorgrosu cum se procedeaza cu un sold datorat la buget de stat de 9 ani in urma si neachitat ,dar la care curg in continuare accesorii aferente , in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Restanta credit tuilleries tuilleries Buna ziua. As vrea sa stiu daca, dupa instituirea executarii silite prin poprirea pe salariu mai curg accesorii la creditul restant pentru neachitarea caruia ... (vezi toată discuția)