Am fost angajat la o socitate care ma dat afara pe motiv de indisciplina.Am contestat in instanta si am castigat procesul.Firma la care am lucrat a anulat decizia de concediere dar nu ma chemat la munca.Am cerut sa mi se plateasca salariile pe 6 luni iar firma a zis ca numai pe 3 luni si a facut contestatie in instanta.A castigat pe fond dar la apel instanta m-ia dat dreptate si a precizat in hotarare ca firma nu ma reangajat inapoi niciodata desi trecusera 2 ani si ca trebuie sa-mi dea drepturile salariale pana la data reangajarii.In ziua cand sa dat hotararea firma m-ia desfacut contractul de munca. Dupa trei luni acea firma a intrat in faliment.Am depus la tabelul de creanta al firmei o cerere prin care am precizat suma pe care firma o datoreaza catre mine.Lichidatorul judiciar m-ia trimis acasa o notificare prin care i-mi spunea ca i-mi datoreaza fix suma pentru salariile pe trei luni suma care a zis firma de la bun inceput ca mi-o datoreaza.Am facut contestatie dar nu am depus in termen.Am hotarare definitiva ca acea firma i-mi datoreaza o suma mult mai mare de bani.Mai pot face ceva sa-mi recopar toata suma de bani?
Lichidatorul judiciar v-a raspuns in functie de datele pe care le avea. Daca nu i-ati prezentat hotararea definitiva, de unde era sa stie de existenta ei? Contestatia ati facut-o la tabelul preliminar de creante?
Comercial
george141414
Buna ziua!
Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. Recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in ... (vezi toată discuția)