avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie tabel preliminar creante
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie tabel preliminar creante

Am fost angajat la o socitate care ma dat afara pe motiv de indisciplina.Am contestat in instanta si am castigat procesul.Firma la care am lucrat a anulat decizia de concediere dar nu ma chemat la munca.Am cerut sa mi se plateasca salariile pe 6 luni iar firma a zis ca numai pe 3 luni si a facut contestatie in instanta.A castigat pe fond dar la apel instanta m-ia dat dreptate si a precizat in hotarare ca firma nu ma reangajat inapoi niciodata desi trecusera 2 ani si ca trebuie sa-mi dea drepturile salariale pana la data reangajarii.In ziua cand sa dat hotararea firma m-ia desfacut contractul de munca. Dupa trei luni acea firma a intrat in faliment.Am depus la tabelul de creanta al firmei o cerere prin care am precizat suma pe care firma o datoreaza catre mine.Lichidatorul judiciar m-ia trimis acasa o notificare prin care i-mi spunea ca i-mi datoreaza fix suma pentru salariile pe trei luni suma care a zis firma de la bun inceput ca mi-o datoreaza.Am facut contestatie dar nu am depus in termen.Am hotarare definitiva ca acea firma i-mi datoreaza o suma mult mai mare de bani.Mai pot face ceva sa-mi recopar toata suma de bani?
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 01:20, 25 Februarie 2018
Lichidatorul judiciar v-a raspuns in functie de datele pe care le avea. Daca nu i-ati prezentat hotararea definitiva, de unde era sa stie de existenta ei? Contestatia ati facut-o la tabelul preliminar de creante?
Ultima modificare: Duminică, 25 Februarie 2018
jenna, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii colaterale insolventa marss marss Sunt asociat unic a unei SRLaflat in insolyenta din dec. 2009.In anul 2008 am garantat cu locuinta personala un credit contractat de societate si am semnat un ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante Ramona_Jurj Ramona_Jurj Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: in august 2011 a incetat contractul individual de munca prin concediere colectiva - firma inchidea punctul de lucru. ... (vezi toată discuția)
Comercial george141414 george141414 Buna ziua! Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. Recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in ... (vezi toată discuția)