avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cumulare pensie de boală fără drept de muncă și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cumulare pensie de boală fără drept de muncă și indemnizație pentru creșterea copilului

Persoana in cauza este pensionar pe caz de boala grad 2 fara drept de munca si primeste indemnizatie de handicap grad 2.Poate beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului
Ultima modificare: Duminică, 18 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 18 Februarie 2018
Nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe perioada acordării indemnizației pentru creșterea copilului, plata pensiei de invaliditate și a venitului de completare, acordate potrivit legii, nu se suspendă.

Prin urmare, se cumuleaza pensia de invaliditate cu indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal ptr pensionare pe caz de boala franco2004 franco2004 buna ziua, as vrea sa stiu daca o persoana pensionata pe caz de boala din cauza unui accident la locul de munca in urma caruia sa ales cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil, mama pensionata cu handicap ionela_paval ionela_paval Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspun la urmatoarea intrebare: Daca mama i-a pensie de handicap atunci ea ar putea beneficia de indemnizatie crestere ... (vezi toată discuția)
Se sisteaza plata pensiei? ADRIANAnutu ADRIANAnutu Buna seara ,am si eu nevoie de un raspuns cat mai curand. Sunt pensonata pe caz de boala grad 3 iar de o luna am devenit mamica si am depus actele pt ... (vezi toată discuția)