avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face legal?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face legal?

Am reziliat un contract vînzare-cumpararea cu ani in urma ,locuind în continuare în acel apartament ,proprietarul fiind tatăl meu vitreg ,în decurs de ani am adus îmbunătățiri (utilități apa,gaze ,termopan uși ferestre ,parchet gresie,faianță etc.)Acum el cerînd sa evacueze imobilul. Ce pot face legal?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:17, 20 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Dacă se poate orice soluție de atac .vă dați seama sînt bani băgați în acel imobil. Cu stimă și respect,multumesc de raspuns.
Ce vreți să atacați, sau sa obțineți`? Evacuarea nu o puteți evita, trebuie să părăsiți casa care nu vă aparține.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati reziliat contractul nu mai pueti ramane deoarece nu mai aveti titlu, trebuie sa plecati dar, puteti formula actiune in pretentii ptr.imbunatatirlie aduse si care trebuie dovedite:inscrisuri,martori,expertiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de divort angelabernadt angelabernadt Buna ziua! As dori si eu sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 18 ani,avem un copil de 17 ani si locuim de 10 ani intr-un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din renovare veronyk8810 veronyk8810 buna ziua! dupa moartea tatalui meu eu am mostenit3/8 din imobil iar mama 5/8,am ales sa locuim impreuna si am inceput sa renovez casa: termopane, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu locuința Ghita Cristina Ghita Cristina Bună ziua . Eu si sotul meu suntem căsătoriți de 13 ani. Avem doi copii în vârstă de 10 și respectiv 6 ani. In toți acești ani am locuit în ... (vezi toată discuția)