avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In caz de divort

Buna ziua!
As dori si eu sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie.
Sunt casatorita de 18 ani,avem un copil de 17 ani si locuim de 10 ani intr-un apartament care este al mamei mele si surorii sale, apartament care s`a dobandit in urma mostenirii si achitarii celorlalti mostenitori, avem domiciliul stabil in acest apartament de 10 ani.In urma cu 6 ani am facut niste modificari in apartament....desfiintare debara,desfiintarea unor pereti, schimbarea geamurilor din lemn cu geamuri PVC termopan,gresie,faianta,parchet laminat.microcentrala proprie cu calorifere.
In toti acesti ani nu s`a platit chirie.
As dori sa ma interesez ,in caz de divort,sotul meu ce pretentii poate avea si de la cine anume,,,,si daca mama mea poate sa ceara refacerea apartamentului in starea anterioara,,,,,respectiv usi ,pereti ,geamuri,deoarece ea nu a cerut imbunatatirile,modificarile respective.
Mentionez ca sotul a parasit benevol caminul conjugal.....si avand noi doi o firma comuna....a avut pretentia sa semnez prin contract de cesiune predarea partii mele catre el,ca sa fie actionar unic,fapt care s`a si efectuat.
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 12:34, 23 Februarie 2011
nu se poate aduce apart la vechea forma. e vb de cresterea valorii economice aduse prin imbunatatiri. el poate pretinde jumatate din sporul de valoare adus apart.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj lidialia lidialia Sunt casatorita de aproape 16 ani. Am locuit 6 ani cu socrii mei, apoi 5 ani si jumatate in casa parintilor mei si abia de 4 ani si jumatate locuim in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la stat, evaluare cu tot cu imbunatatiri ContSters380314 ContSters380314 Buna seara! Matusa mea locuieste din 1982 intr-un apartament de 2 camere ,suprafata de aproximativ 47 mp si pentru care plateste luna de luna chirie catre ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Care este temeiul legal de a incasa costul caldurii pentru logiile inchise la exterior cu geamuri termopan si parapetul izolat cu polistiren in urma ... (vezi toată discuția)