avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bani din renovare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bani din renovare

buna ziua! dupa moartea tatalui meu eu am mostenit3/8 din imobil iar mama 5/8,am ales sa locuim impreuna si am inceput sa renovez casa: termopane, acoperis,consolidarea peretilor,parchet,gresie,faianta etc. problema este ca in ultimul timp nu ne mai intelegem si am vrea sa vindem casa si sa impartim banii conform contractului,insa eu vreau si banii care i.am bagat in renovare pentru ca ea nu a dat nici un leu,(mentionez ca e foarte posibil ca ea sa nu imi inapoieze acesti bani de buna voie). cum imi pot recupera banii in mod legal? va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: veronyk8810 , utilizator 12:11, 6 Iulie 2014
Daca nu va intelegeti, aveti varianta judecatoreasca prin care sa solicitati instantei sa va atribuie contravaloarea imbunatatirilor efectuate. Succes
mi se va cere sa dovedesc in vreun fel banii investiti in renovare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face legal? disc disc Am reziliat un contract vînzare-cumpararea cu ani in urma ,locuind în continuare în acel apartament ,proprietarul fiind tatăl meu vitreg ,în decurs de ani ... (vezi toată discuția)
Teroare in casa socrului ContSters335391 ContSters335391 Buna ziua, Eu , sotul meu si copilul nostru traim in aceiasi casa cu socrii nostri de 12 ani. Socrul meu nu m-a suportat niciodata drept urmare au fost ... (vezi toată discuția)
In caz de divort angelabernadt angelabernadt Buna ziua! As dori si eu sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. Sunt casatorita de 18 ani,avem un copil de 17 ani si locuim de 10 ani intr-un ... (vezi toată discuția)