Buna ziua,am transmis act aditional part-time cu 903 lei (iesea net negativ) iar acum cu OUG 3, as dori sa-l diminuez la 475 lei.Mentionez ca salariatul este de acord cu diminuarea.Cum sa procedez pt a fi corect?Pot sa il retransmit acum iar cu 475 lei si aplicabil cu 01 ianuarie?Cu toata stima,Violeta
Multumesc frumos.Nu pot fi trasa la raspundere de ITM pentru aceasta modificare?trebuie sa mentionez si in ce baza diminuez brutul cu 01 ianuarie?Cu toata stima, Violeta
Multumesc.Acum fiind haosul asta si termenul este 31.03.2018,chiar daca am transmis modificarea cu 01 ianuarie pot sa fac practic o corectie de salariu tot cu 01 ianuarie 2018?Cunoscandu-va destul de bine pun mare baza pe raspunsul dvoastra.Mii de scuze pentru insistenta,dar pe cine am tot intrebat nimeni nu s-a pronuntat,unii spunand sa fac cu 01 februarie etc
Salariu gresit
ramoilis
Buna ziua, am constatat ca unui angajat i s-a dat un salariu mai mare decat cel normal. Acest salariu a fost transmis si prin Revisal. Exista posibilitatea de ... (vezi toată discuția)