avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune 20 ani??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune 20 ani??

Buna ziua..parintii mei locuiesc de 28 de ani in casa unchiului mamei,pe care au "cumparat-o" la vremea respectiva fara a incheia vreun act!!(se intampla in 1989)...de atunci ei au achitat impozitul imobilului...astazi,doresc sa devina proprietari cu acte dar nu stiu cum sa procedeze...mentionez ca unchiul inca traieste,dar nu au mai pastrat legatura...se poate vorbi de uzucapiune de 20ani?mentionez ca nu detin nici un act,doar ca au folosit imobilul 28 de ani cu buna credinta..multumesc
Cel mai recent răspuns: irinaa88 , utilizator 22:48, 18 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc..tocmai de asta intrebam daca se aplica uzucapinea de 20 de ani....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune 30 de ani?? irinaa88 irinaa88 Buna ziua..parintii mei locuiesc de 30de ani in casa unchiului mamei,pe care au \"cumparat-o\" la vremea respectiva cu chitanta de mana care nu mai exista! ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune extratabulara Adrianapop987 Adrianapop987 Buna ziua, va rog să ma ajutati cu o problema. Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata inteleiata pe Decretul 115, vreau sa uzucapez un teren ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea francesca2000 francesca2000 Buna ziua .Pot invoca exceptia uzucapiunii de 10-20ani in situatia urmatoare? Locuiesc intr-o casa cu familia mea de 25 ani. Primii 20 ca si chiriasi la DAFIS ... (vezi toată discuția)