avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CEDO
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CEDO

Exista formular pentru CEDO actualizat 2017, deoarece, ce am gasit eu este 2016 ?
Pentru daunele materiale si morale exista formular separat? Unde se pot gasi aceste formulare ? Ma puteti ajuta cu ele contracost daca doriti ? As dori urgent deoarece pana in 05.03.2018 trebuie trimise obligatoriu.
Cel mai recent răspuns: UNGUREZECHIL , utilizator 13:46, 19 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!
Ultima actualizare a fost in 2016.

Pe pagina oficiala gasiti toate detaliile, formulare, tutorial video, cum se completeaza etc.
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ] #
[ link extern ]
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai acorda daunele morale pentru pensionari? procesomanul procesomanul Buna seara! O data cu initierea in Parlament din cadrul Camerei Deputatilor, a propunerii legistative nr. nr.379/07.09.2009 privind [b]infiintarea, ... (vezi toată discuția)
întrebare privind forma unei plângeri adresată la cedo neamtu2015 neamtu2015 Doresc să formulez o plângere la CEDO. Am citit că plângerea trebuie să aibă un anumit format ,anumite caractere, un număr maxim de pagini, etc. Am ... (vezi toată discuția)
Nu stim daca sa face executarea amyd amyd talal meu a obtinut titlu de executare la un proces problema noastra este ca nu a fost multumit de suma si a trimis dosarul si la strasburg intrebara me este ... (vezi toată discuția)