avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calcul termen contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calcul termen contestatie

Buna seara. Angajatorul meu m-a instiintat ca pe data de 5 februarie a primit o hartie de poprire pt mine de la un BEJ . Eu as vrea sa contest executarea pe motiv de prescriptie, creditul nerambursat este din 2007. Puteti sa-mi spuneti cand se impnesc cele 15 ,zile pt contestatie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:35, 20 Februarie 2018
15 zile de la data la care contestatorul a luat la cunostinta despr actul pe care-l contesta.
Dar Dumneavoastra nu ati primit nicio comunicare/ instiintare privind infiintarea popririi ? ....
Termenul este de 15 zile si curge de cand ati luat la cunostinta de poprire,nu intra in calcul ziua cand ati luat la cunostinta si ziua cand se implineste.[Art.181(1)2.NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile firmelor de recuperare creante erminap84 erminap84 In perioada cand toata lumea lua credit cu buletinul, am facut greseala sa iau si eu un credit (2006).Am rambursat rate in perioada 2006-2007, in 2007 am ... (vezi toată discuția)
Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu Tisha89 Tisha89 Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)