avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lichidare SRL fara activatate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lichidare SRL fara activatate

Suntem doi asociati. Avem un SRL care nu si-a inceput activitatea. Dorim sa ne retragem :D . Care este cea mai scurta modalitate de lichidare/dizolvare a firmei? Presupun ca ar trebui sa dureze mai putin si sa fie mai putin costisitor comparativ cu o firma care si-a inceput deja activiatea. multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:01, 22 Februarie 2006
- in ceea ce priveste taxele nu exista diferente
- in ceea ce priveste timpul la fel nu exista diferente - aproximativ 40 de zile daca nu apar probleme cu actele

recomandare
- trecerea de la societate cu doi asociati la societate cu un singur asociat - procedura este mai simpla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl ITD ITD va rog sa-mi spuneti ce trebuie facut pentru o lichidare voluntara a unui srl. 10 asociati, toti sunt de acord cu lichidarea firmei, firma nu a apucat sa ... (vezi toată discuția)
Radiere,dizolvare,lichidare ContSters135817 ContSters135817 Sal.Imi puteti spune si mie care este diferenta dintre lichidare,dizolvare,radiere?Am o societate infintata in 2007 cu care nu am desfasurat nicioodata nicio ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala Raluca_B Raluca_B Situatia mea se prezinta in felul urmator: in ianuarie 2007 am infiintat un SRL alaturi de inca 2 asociati, toti suntem asociati-administratori, cu drepturi ... (vezi toată discuția)